Frases célebres

lunes, 23 de abril de 2018

FINCA SUBAIDA

SUBAIDA Finca destinada a l'explotació agrícola i ramadera amb una extensió total de 350 hectàrees, 50 destinades a regadiu, 100 més a secà i la resta és marina. Subaida compta amb 150 caps de bestiar boví, dels quals uns són destinats a la producció de formatge, tant artesanal com industrial, i una altra part és per engreix i consum de la carn. També disposa de 50 caps de bestiar porcí amb els quals s'elaboren els embotits típics de la illa. Aquest predi pertany a la família Muntanyés des de 1843. Un dels seus membres, Don Pedro Muntanyès Vilallonga, va ser fundador de l'empresa coneguda pels seus productes “El Caserío”. Denominació d'Origen Mahón-Menorca El formatge Mahón-Menorca s'elabora amb llet de vaca i és madurat exclusivament a l'illa. Es distingeixen dos tipus de formatge segons el tractament previ a què ha estat sotmesa la llet: el formatge Mahón-Menorca artesà, elaborat a les formatgeries artesanes autoritzades amb llet crua acabada de munyir, sense que hagi estat sotmesa a cap tipus de tractament de conservació, i el formatge Mahón-Menorca, elaborat a les formatgeries industrials autoritzades amb llet sotmesa a algun tractament de conservació, com ara la refrigeració i/o la pasteurització. Segons el temps de maduració, aquests dos tipus de formatge es classifiquen en tendre, semicurat o curat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario